Un, su, tereyağı, şeker ve maya ile hazırlanan kruvasan hamuru yuvarlak bezeler haline getirilerek 20 dakika dinlendirilir. Daha sonra vergelde (hamur açma makinesi) açılır. Her bir hamura yaklaşık 1 kg tereyağı ile katlama yapılır ve toplamda 3 tur uygulanır. Her turdan sonra hamur yarım saat dinlendirilir. Son aşamada, hamur yeniden açılıp üçgen şeklinde kesilir ve mayalanmaya bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 2 saat sürer. Şekil verilen kruvasan hamurları pişirilmeye hazır hale gelir. İstenirse donuk olarak da kullanılabilir
Un, su, tereyağı, şeker ve maya ile hazırlanan kruvasan hamuru yuvarlak bezeler haline getirilerek 20 dakika dinlendirilir. Daha sonra vergelde (hamur açma makinesi) açılır. Her bir hamura yaklaşık 1 kg tereyağı ile katlama yapılır ve toplamda 3 tur uygulanır. Her turdan sonra hamur yarım saat dinlendirilir. Son aşamada, hamur yeniden açılıp üçgen şeklinde kesilir ve mayalanmaya bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 2 saat sürer. Şekil verilen kruvasan hamurları pişirilmeye hazır hale gelir. İstenirse donuk olarak da kullanılabilir
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.